Kunstmarkt Menen – 2de editie

Waar?

Oude Leielaan Menen | Kunstmarkt |

Over deze activiteit

Kom gezellig kuieren langs de kunstmarkt in een rustige groene omgeving nabij het stadscentrum. Kunstenaars van verscheidene disciplines – schilders, keramisten, glaskunstenaars, fotografen, grafisch kunstenaars… – zijn aan het werk en geven je met de glimlach uitleg over hun passie. Een mooie gelegenheid om het lang begeerde unieke kunstwerk in huis te halen. Dit evenement maakt deel uit van Boulevard Solar.

Kunstmarkt Nieuwpoort 2021

Op zaterdag 14 augustus 2021 pakt Nieuwpoort uit met de Kunstmarkt 2021 in Nieuwpoort-Stad. Tijdens dit event laten we de bezoekers zoveel mogelijk kunst zien, beleven, maken en zelfs proeven. 

Het historisch centrum verandert in een kunstmarkt waar u kunstenaars uit verschillende disciplines aan het werk ziet. Schilderijen, beeldhouwwerken, juwelen, werken in keramiek en glas en nog veel meer komen aan bod. Bovendien zorgen verschillende muzikale acts voor de juiste sfeer. Ook voor gezinnen met kinderen wordt er animatie voorzien.

De toegang tot de kunstmarkt is gratis. U kunt de Kunstmarkt bezoeken van 10 u. tot 18 u.

NIEUW! Dit jaar is de bezoeker ook zelf kunstenaar. Via workshops gegeven door enkele kunstenaars tijdens de markt zelf kunt u kennis maken met verschillende kunstvormen en uw creatieve zelf ontdekken. Programma en inschrijven voor de workshops kan vanaf begin augustus.