Evementen

u kan kleihuis vinden op de volgende evenementen.

Waar?

La Brugeoise

Vaartdijkstraat 5
8000 Brugge

Wanneer?

Zaterdag 7 mei 2022 van 10:00 tot 17:30

MKRS | MKRS is een makersbeurs, waar je de hipste ondernemers van Vlaanderen leert kennen én meteen ook de leukste hebbedingetjes kan shoppen. Vrije gratis ingang bij La Brugeoise in Brugge om kennis te maken met eigentijdse creators en shops!Atelier in beeld

Atelier in Beeld is hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars over heel Vlaanderen en Brussel, dat jaarlijks plaatsvindt in mei. Een ideaal moment om je werk te tonen of om ateliers te ontdekken.

Atelier in Beeld focust op ateliers waar je het werkproces van de kunstenaar ziet. Tijdens het weekend staat de ontmoeting tussen publiek en kunstenaar centraal.

Waar?

Kleihuis
Revinzestraat 21 A
8820 Torhout
14 en 15 mei 2022.Zonnebeke

Op zondag 5 juni 2022 gaan we tijdens de Zonnebatjes voor de 6de keer een deel van Zonnebeke inrichten als een heus openluchtatelier getiteld Place du Tertre.

Onder het motto ‘The artist in action’ wil het Batjesplatform kunstenaars & creatievelingen een podium bieden en nodigt dan ook graag diverse kunstenaars uit om hun talenten te laten zien.

Spektakel en kunst dus allemaal met veel interactie tussen kunstenaars en publiek. Iedereen kan zo op een leuke en ontspannen manier nader kennis maken met de lokale kunstenaars en dit van 13 tot 18u.


Kunstmarkt Menen

Zondag 3 juli 2022


Kunstmarkt Nieuwpoort

Op zaterdag 20 augustus 2022